Kinderen zijn van nature spontaan en vrij, deze kwaliteiten zouden ook moeten worden gekoesterd en gesteund voor de toekomst. Met dit in gedachten ontwikkelden wij een uniek programma dat kinderen twee geliefde activiteiten in één biedt:

Kunstlessen met Johanna Bilak focussen op kunstzinnige technieken als tekenen, schilderen, collage of boetseren, die gebruikt worden in illustraties, op t-shirts, boekjes, simpele animaties of grafisch werk met letters en tekst. Tijdens het creatieve proces ligt het accent op concentratie, stimulatie van de fantasie van het kind en de individualiteit van elk kind.

Danslessen met Valentina Scaglia helpen kinderen bij het ontdekken en bewust worden van hun lichaam door beweging en dans. Ze krijgen handvatten om van binnenuit te bewegen en te dansen en ontwikkelen hun creatieve expressiebeweging experimenterend met ritme, muziek, ruimte en natuurlijk hun eigen lijf. Een mix van structuur- en houdingsoefeningen met vloeiende en expressieve beweging.
Zo krijgen kinderen de mogelijkheid om te kiezen uit 3 opties:

Optie K: Kunstlessen (met Johanna Bilak) op donderdag, vier keer per maand,
Optie D: Danslessen (met Valentina Scaglia) op donderdag, twee keer per maand of
Optie K + D: Combinatie van 5 Kunst- en 5 Danslessen afwisselend, op donderdag vier keer per maand waarbij er balans gebracht wordt tussen de vrijheid van bewegen en het houden van focus op het creatieve proces.

Vorige lessen zijn in onze galerij te zien.

Donderdagen van 15:45–17:30.
Kunst: Koningsplein 12, Den Haag (tram 3, 11, 16).
Dans: Korzo theater, Prinsestraat 42, Den Haag

Inschrijven gaat per serie van 5 of 10 lessen.

Kosten voor Kunstlessen: €170 per serie van 10 lessen, proefles €17.
Kosten voor Danslessen: €150 per serie van 10 lessen, proefles €15.

Groep van max. 8–10 kinderen.
Taal: Nederlands en Engels

Download inschrijfformulier: Subscription form NL-june2018.pdf

Art & movement workshop (20-10-2016)